Авто Мото Сервиз за Бургас и региона

Обложка

Авто Мото Сервиз за Бургас и региона

А ти хареса ли тази статия?!?

Още с първите топли дни на пролетта, всеки от нас забелязва появата на мотоциклетистите. Моторите са удобен и бърз начин за придвижване в градската среда, но това вероятно е последното тяхно качество заради което гордите им собственици са ги купили. Именно за това, поставяме карането на мотоциклет на едно по-високо ниво. Това е начин на мислене, начин живот. Всеки моторист свързва двуколестната си любов със свободата. Затова поддръжката и ремонта на нашите любими машини трябва да се извършва от специалисти.

Макар и на пръв поглед по-просто изглеждаща машина, с по-малко части по себе си, поддръжката на мотоциклета често пъти е по-скъпа от тази на един автомобил. Затова трябва да сме с една идея по-внимателни, що се касае до посещение на мото сервиз. Натъкването на некомпетентни „майстори“ може освен сериозна сума, да ви отнеме нещо много по ценно – здравето или дори и живота. Всички знаем, че моторите са в състояние да развиват изключително високи скорости, при това достигането до края на ограничителя става доста бързо.

Припомням на всички собственици с откриването на сезона да забравят факта, че машините им са прекарали няколко месеца без да бъдат карани. Добре е преди да се качим и да дадем всичката газ да се консултираме с мото експерт или да преминем през профилактично обслужване или диагностика на мотора. Дългото време, в което мотоциклета не е бил обгрижван би могъл да доведе до необходимост от ремонт на запалителната и инжекционна система, както и до други проблеми.

На всички колеги пожелаваме приятно и безаварийно каране и умната. Ако обикаляте около Бургас и мотора ви ви предаде, може да потърсите пътна помощ за мотори от Авто Мото Център. Там също предлагат и диагностика и ремонт на мотоциклети, ремонт на амортисьори, изправяне, смяна и балансиране на мотоциклетни джанти, и много други мото услуги.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове