5 съвета за правилен избор на мъжки портфейли

Обложка

5 съвета за правилен избор на мъжки портфейли

А ти хареса ли тази статия?!?

Мъжката мода е по-строга към аксесоарите, отколкото при жените, защото портфейла – това е важният елемент от имиджа, заедно с вратовръзката, часовника и обувките.

Много е важен правилният избор на мъжки портфейл, така че той да подчертава статута и положението на притежателя си. В тази статия ще ви предложим някои съвети, по които да се ръководите при избора си на мъжки портфейл.

1. Помислете за принадлежността на портфейла.

Ако той е необходим на първо място за съхранение на банкноти, обърнете внимание на това, портфейла да се прегъва на две. Принципно, в тях има отделения за малки неща и за визитни картички. Портфейлът, който се прегъва на три е предназначен повече за съхранение на кредитни карти, а носенето на пари в такъв портфейл не е удобно. За класически се счита портфейла, който е предназначен за носене в нагръдния джоб – в него е удобно да се носят, както банкноти, така и банкови карти.

2. Обърнете внимание на материала, от който е изработено изделието.

Тъй като мъжкия портфейл – това е неделима част от имиджа, той трябва да бъде изработен от качествена кожа или велур в цвета на дрехите. Ако портфейла е за подарък, може да се избере модел от екзотични материали, като кожа от крокодил, щраус, змия. Също така, кожата може да бъде текстурирана или гладка, велурена или да е комбинирана с микрофибри. Най-добре е, ако кожата е напоена със специален състав, защитаващ повърхността от надраскване и повреди, както и от влага. Младите мъже, които предпочитат спортния стил, могат да направят своя избор в полза на плътната тъкан, от която да е изработен техният портфейл, с множество карабини, крепежни елементи и отделения.

3. Обикновено, класическите цветове при всички мъжки портфейли са черното и кафявото

– те са подходящи за всеки сезон и за всички дрехи и аксесоари. В последно време обаче, все по-популярни стават портфейлите със светли тонове – разбира се, те като цяло съответстват на имиджа на мъжете.

4. Ако е необходимо да се съхраняват не само пари, но и множество визитки, карти, различни дреболии

- изберете портфейл с много отделения и джобове. Има портмонета с отделения за USB-карти, химикалки, шофьорски книжки и много други. Различни модели мъжки и дамски портфейли може да разгледате в сайта ни- NovaChanta.com.

5. Обърнете внимание на размера на портмонето

- по-често мъжките портфейли се носят в джоба на панталона или сакото. Портфейлът трябва да е достатъчно просторен, но не и обемист. Прегледайте всички шевове дали са здрави и се уверете, че няма стърчащи конци от тях. Качествените мъжки портфейли обикновено са придружени с инструкция за експлоатация или етикет, в който се посочва производителя и материала от който е изработен.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. 6. Огледайте много внимателно структурата на шева на портмонето. Той трябва да е двоен, и да е ситен. Внимавайте, защото портмонета от естествена кожа за стотици левове лесно могат да станат неизползваеми, ако се наруши шева и се разшият.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове