5 съвета за правилен избор на мъжки портфейли

Обложка

5 съвета за правилен избор на мъжки портфейли

А ти хареса ли тази статия?!?

Мъжката мода е по-строга към аксесоарите, отколкото при жените, защото портфейла – това е важният елемент от имиджа, заедно с вратовръзката, часовника и обувките.

Много е важен правилният избор на мъжки портфейл, така че той да подчертава статута и положението на притежателя си. В тази статия ще ви предложим някои съвети, по които да се ръководите при избора си на мъжки портфейл.

1. Помислете за принадлежността на портфейла.

Ако той е необходим на първо място за съхранение на банкноти, обърнете внимание на това, портфейла да се прегъва на две. Принципно, в тях има отделения за малки неща и за визитни картички. Портфейлът, който се прегъва на три е предназначен повече за съхранение на кредитни карти, а носенето на пари в такъв портфейл не е удобно. За класически се счита портфейла, който е предназначен за носене в нагръдния джоб – в него е удобно да се носят, както банкноти, така и банкови карти.

2. Обърнете внимание на материала, от който е изработено изделието.

Тъй като мъжкия портфейл – това е неделима част от имиджа, той трябва да бъде изработен от качествена кожа или велур в цвета на дрехите. Ако портфейла е за подарък, може да се избере модел от екзотични материали, като кожа от крокодил, щраус, змия. Също така, кожата може да бъде текстурирана или гладка, велурена или да е комбинирана с микрофибри. Най-добре е, ако кожата е напоена със специален състав, защитаващ повърхността от надраскване и повреди, както и от влага. Младите мъже, които предпочитат спортния стил, могат да направят своя избор в полза на плътната тъкан, от която да е изработен техният портфейл, с множество карабини, крепежни елементи и отделения.

3. Обикновено, класическите цветове при всички мъжки портфейли са черното и кафявото

– те са подходящи за всеки сезон и за всички дрехи и аксесоари. В последно време обаче, все по-популярни стават портфейлите със светли тонове – разбира се, те като цяло съответстват на имиджа на мъжете.

4. Ако е необходимо да се съхраняват не само пари, но и множество визитки, карти, различни дреболии

- изберете портфейл с много отделения и джобове. Има портмонета с отделения за USB-карти, химикалки, шофьорски книжки и много други. Различни модели мъжки и дамски портфейли може да разгледате в сайта ни- NovaChanta.com.

5. Обърнете внимание на размера на портмонето

- по-често мъжките портфейли се носят в джоба на панталона или сакото. Портфейлът трябва да е достатъчно просторен, но не и обемист. Прегледайте всички шевове дали са здрави и се уверете, че няма стърчащи конци от тях. Качествените мъжки портфейли обикновено са придружени с инструкция за експлоатация или етикет, в който се посочва производителя и материала от който е изработен.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. 6. Огледайте много внимателно структурата на шева на портмонето. Той трябва да е двоен, и да е ситен. Внимавайте, защото портмонета от естествена кожа за стотици левове лесно могат да станат неизползваеми, ако се наруши шева и се разшият.

  2. Най-важното за мъжкия портфейл е да е голям и да има няколко разделения. Монетникът само запълва мястото и издува портфейла.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове