Webit Influence и моята подкрепа за баса на Огнян Младенов :)

Обложка

Webit Influence и моята подкрепа за баса на Огнян Младенов :)

А ти хареса ли тази статия?!?

Както знаете наближава датата за втората ( ако не се лъжа ) Webit конференция на която човек може да чуе и види много интересни статии и личности от уеб бранша, както от България, така и от света и естествено си заслужава човек да отдели малко пари и средства и да го посети, но не това е темата на разговор в тази статия и няма да ви агитирам да го посетите.

Всъщност пиша тази статия по-скоро защото желая да подкрепя Огнян Младенов в баса между него и Пламен. За целта обаче, ще се наложи който има желае да посети моята връзка за да даде своя глас за мен ( респективно и за Огнян Младенов, понеже съм негов реферал ).

Мисля, че няма смисъл да ви убеждавам повече, а тези от вас които желаят да ме подкрепят, да гласуват на следната реферал връзка:

http://bit.ly/cRqS33

А ако сте и по-любопитни, за какво иде реч, можете да погледнете статията на Огнян.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. Е с друг Пламен е баса, но съм ти задължен за подкрепата !

  2. Извинявам се, явно не съм разбрал за кого иде реч :) Поправих статията, като махнах фамилията… Пожелавам ти успех и се надявам да помогна с каквото мога. :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове