VIP карта от notebook.bg

Обложка

VIP карта от notebook.bg

А ти хареса ли тази статия?!?

Днес деня започна добре :) Сутрешно кафе и силен звън на входната врата от леко грубовата жена носеща ми препоръчана поща.

Мдамм… дългоочакваната VIP карта от NoteBook дойде и съм направо очарован от професионализма на екипа от сайта за лаптопи. Винаги ми е правило впечатление стилният дизайн и функционалност на сайта – Notebook, но никога не съм очаквал, че Българска фирма ще подходи толкова европейски към своите бъдещи клиенти и партньори, но това ще го видите сами, след като ви покажа и самото писмо и карта към него.

Мисля, че няма смисъл да обяснявам колко професионализъм ми вдъхва този изключителен подарък ( сами ще го видите от снимките малко по-долу ).

За мен тази фирма направи страхотно впечатление и си остава мой личен фаворит и определено ще се възползвам от тази VIP карта, която ми позволява:

 • Да закупувам техника с 2% отстъпка;
 • Отстъпка от 5% при покупка на аксесоари;
 • Безплатна доставка;
 • Личен консултант.

Искам за финал да пожелая на екипа на Notebook.bg, както и на управителя Владимир Алексиев много продажби, доволни клиенти и партньори, както и още много приятни изненади за нас :)

Редакция: Между другото отдавна не бях писал за notebook.bg, но ето още една моя нова статия, която вероятно ще ви е любопитна —> Защо трябва да купим Acer от www.notebook.bg?

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

11 Коментара

 1. Зачисти ли цайките :П

 2. Нямам цайси, но добре почисти оптиката на Фотоапарата :)

 3. Ако продължаваш да седиш нон стоп на компа, скоро ще имаш цайси. :-)
  Иначе комплектът изглежда много добре, да не повярваш наистина, че българска фирма е предприела такава кампания. Очаквам своята и ще пиша моите впечатления тук.
  Да им пойелаем успех наистина.

 4. А бе да си призная имам цайси, но не ги нося, понеже ме дразнят повече, отколкото когато съм без тях…

  А за успеха, с такова отношение ще е голям ми се струва!!! Супер са!

 5. Безплатната доставка е най-ценна, но и 2% от 1 000 лева за лаптоп пак си е добре :)

 6. Да ти кажа целият пакет си е много примамлив, понеже като се замислиш, първо поръчваш си лаптоп, остават ти някакви пари от отстъпката… с тези пари можеш да си закупиш разни аксесоари(които пък отново ще ти излязат по-евтино, понеже са с 5% отстъпка) и в край на сметка ще си получиш стоката безплатно… и при всички положения си на печалба.

 7. И аз участвам в списъка на желаещите за такава карта, но до момента нямам никакво писмо. Нещо май не им е много добре структурирана системата за тези карти.

 8. Ами ако си се записал след като вече бяха изпратени картите, ще се наложи вероятно да поизчакате да се съберат др. бройки до 50 и тогава ще ги пратят на веднъж… така предполагам де, повече ще каже Кулинаря :)

 9. Хм, тези 2 % никак не са много, дори ако говорим за 1000 лв. лаптоп, но пък ми харесва стилната карта и писмото. Доставката е другият важен елемент.

 10. И с какво трябва да заслужи човек такава карта? Звучи много добре, 2% както каза Zaya, са си доста при по-голяма покупка.

 11. За съжаление вече няма възможност да се възползваш от този бонус. Просто бяха пуснали няколко бройки за желаещи да се възползват, но бройките бяха ограничени. Ако в бъдеще отново има подобна акция, ще пиша за нея в блога.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове