Шест причини да слушаш Online Radio

А ти хареса ли тази статия?!?

Може би ти е писнало да надуваш уредбата и вместо това искаш да се отпуснеш пред компютъра като комбинираш слушането на любимото ти радио с поредния чат в скайп или facebook.
Ще разгледаме шест причини, които да те обедят да слушаш онлайн радио още днес пък ти ще решиш какво да правиш за напред, както се казва.

 1. Ако националните радиостанции са ти втръснали, може да пробваш един нов сайт. Пробвай да слушаш радио от Radisimo.com и ще намериш нещо ново и интересно. Там имаш достъп до регионални, национални и интернет радио станции.
 2. До вчера те задължаваха да качваш разни програми за да слушаш онлайн радио, но промяната настана. Сега можеш да стартираш радиата директно през браузъра в сайта чрез вграден плеър, без да инсталираш досадни програми.
 3. Докато пускаш радиостанциите можеш да посетиш яка фейсбук страница с хиляди меломани и да намериш нови приятели с интереси като твоите и да разговаряш на всякакви актуални теми.
 4. Само с един клик на мишата получаваш над 100 качествени радиа от страната и чужбина.
 5. Друг качествен сайт за online radio е onlineradiobg.com . Той също е безплатен, не изисква регистрации или някакви специални неща от страна на потребителите и предлага директно слушане през браузъра или с любимият плеър.
 6. Може да се поздравяваш чрез фейсбук напълно безплатно и по всяко време. Тръпката да слушаш онлайн радио е несравнима, опитай и сподели мнението си днес!

Това са едни от основните доводи в защита на интернет радиостанциите. Така ти получаваш свободата да преместваш честотите, да играеш игри и да участваш в социалните мрежи по едно и също време. Сигурни сме, че ще харесаш тази яка оферта.
Не забравяй, че веднъж посетил страниците на онлайн радио ти ще срещнеш много нови приятели и изненади, които при всички положения ще харесаш. Като бонус ще ти кажем още един безплатен радио сайт – slushalnik.com

Другата добра новина е че всеки месец броя на радио станциите се увеличава. Пусни си радио Веселина, Fresh, Витоша или пък N-Joy и се радвай на добрия звук идващ от колоните на персоналния компютър. Очакваме те!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
 • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

4 Коментара

 1. Не знам кой в днешно време се нуждае от убеждаване в слушане на онлайн радио. Аз слушам само онлайн – нямам друго в квартирата, освен в колата разбира се. Няма го проблема с: няма покритие, слаб сигнал, хващам само „Хоризонт“ и „Христо Ботев“ (все още в някои райони само това се хваща). Сайта е новичък но е добър с голям избор от онлайн радиа – насладете му се.

 2. Много по-лесно и удобно е да слушаш онлайн радио, а музиката е неизменна част от живота ни! :)

 3. ultrabook (Николай)

  Разбирам те много добре, Димитър.

  Моята работа е на компютър и на мен радиото ми помага да се разсея, когато не трябва да съм напълно съсредоточен, разбира се.

 4. врати (Павел Маринов)

  Онлайн радиото е добър избор. Винаги можеш да разнообразиш музиката и жанра. В същото време можеш да си в крак с новините.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове