Предизвикателствa за малки и големи в школа по танци Dance with Veronique

Обложка

Предизвикателствa за малки и големи в школа по танци Dance with Veronique

А ти хареса ли тази статия?!?

Какво може да бъде по-прекрасно, от съвършеното владение на вашето тяло? Чудесната музика и вдъхновение, създаваща множество положителни емоции са ключа към вътрешния мир на човека.

Школа по танци Dance with Veronique предоставя персонални и комплексни часове по танци, за улегнали и тийнейджъри по-стандартен (класически) и джаз балет.

От всички съществуващи досега занимателни танци създадени за минути на отдих и релакс. А в крайна сметка с уроците по танци: вие ще развиете вашето тяло, ще се научите грациозно да се движите, ще се запознаете с най-добрите танцувални стилове и главното – вие ще откриете една прекрасна възможност да загърбите всички проблеми. Танцова школа Dance with Veronique ще ви предложи различни стилове уроци по модерни и джаз танци, а методите за обучение обединяват в себе си най-добрите традиции на българската класическа школа и ултрамодерните съвременни течения в танцуването.

Обръщайки се към нашата танцова школа вие ще получите качествена услуга. Основател и инструктор е Вероника Братанова – хореограф, професионален педагог с многогодишен опит по съвременни джаз танци и класически балет. Няма значение вашата възраст и телосложение, важното е да имате желание да танцувате!

В детските групи учениците са на възраст от 4-7 години. А приема на възрастни се обуславя от оценката на личното самочувствие. Школа по танци Dance with Veronique ще ви предложи всичко най-добро, което може да ви привлече към модерното танцово изкуство. Балет – това изкуство е истинска творба от вълшебна приказка, това е нещо идеално красиво, което ще ви доведе до най-високата степен на майсторството.

Занятията с класически танци не само максимално ще облагородят вашата фигура, но и ще направят вашият вътрешен мир неповторим и невероятен. Вие още когато се открие завесата ще изпитате едни нови усещания. Практиката показва, че възрастните хора, благодарение на бързото усвояване на подхода и предлаганите материали, извършват поразителни успехи за много кратък срок. Самият смисъл на балетното изкуство е насочен към оформяне на перфектна форма на тялото. Постоянното правилно напрежение на мускулите идеално формира стройна и красива фигура. И може би най-важното – вие ще получите чудесно естетическо удоволствие от съприкосновение с едно от най-прекрасните видове изкуства.

Предлаганите уроци по танци за възрастни и деца включват в себе си изучаване на техниките на движенията, класически и характерен екзерсис, изучаване на класически вариации и фрагменти от известни балетни спектакли.

Ние приканваме всички желаещи да се присъединят. Не мислете за възрастта, не изпускайте своя шанс, да получите професионални уроци по танци.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. Решил съм да запиша дъщеричката си на танци. Тази статия ми даде доста добра информация за школата и мисля да избера нея.

  2. работно облекло софия (Маринчо Драгнев)

    Доста добра идея ми даде с школата по танци. Чудех се с какво да запълня времето на моята дъщеричка.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове