По стъпките на Апостола от Александър Мирчев

Обложка

По стъпките на Апостола от Александър Мирчев

А ти хареса ли тази статия?!?

Честно казано никога не съм вярвал, че ще пиша нещо подобно в блога си и то не защото не ми е интересна самата тема, а по-скоро защото май прекалено малко знам за Васил Левски.

Всъщност основната причина да реша да напиша тази кратка статия е, че днес докато разглеждах какви са резултатите за Александър Мирчев, съвсем случайно попаднах на една много интересна статия в National Geographic в която силно впечатление ми направи освен интригуващият текстов материал и снимковият, който всъщност е правен от въпросната личност Александър Мирчев, явно много даровит фотограф, понеже снимките наистина са страхотни… аз май се поотплеснах :)

Много интересно е, че макар да сме изучавали Апостола доста в училище, единственото което помнех е, че е един от най-видните революционери и е един от дейците които най-много се е борил за Свободна България и е един от символите на родината…. срам голям, а до колкото виждам из разни запитвания из младежите… нещата са още по-зле.

Това всъщност ме мотивира да напиша няколко реда и да ви покажа тази страхотна статия и снимков материал:

Статия: http://www.nationalgeographic.bg/?cid=13&art_id=166 (Любомир Кюмюрджиев)

Снимки: http://www.nationalgeographic.bg/?cid=45&art_id=166 (Александър Мирчев)

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

3 Коментара

  1. Определено снимките на Александър Мирчев са страхотни, явно човека е професионалист и има доста опит в сферата. Даже преди малко попаднах на един пич в flickr, пак с име Александър Мирчев и се чудя дали не е същият…

  2. Акумулатори (Момчил Петров)

    Какъв е този флаш, който използват и който така завърта снимките и ги качва в основната позиция. Много красиво изглежда сякаш издърпваш снимките.

  3. Акумулатори (Александър)

    Търговец, който не ви дава поне година или 2 гаранция за лаптопа не заслужава да пазарувате от него. Явно не е сигурен в качеството на стоката си.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове