Ново предизвикателство – Електронна цигара!!!

Обложка

Ново предизвикателство – Електронна цигара!!!

А ти хареса ли тази статия?!?

След като няколко пъти се опитах да откажа цигарите, от няколко дена съм си поставил едно ново предизвикателство – пушене с електронна цигара.

Причината не е толкова да откажа цигарите, колкото уж да не ми вреди толкова, пък и вече няма да се налага да излизам навън за да пуша ( идва зима все пак :) ).

Може би е добре да кажа няколко думи и за цигарата, която си купих. Не е някакъв супер лукс, но и не е от тези за по 10-15 лв., които са нещо като еднократни електронни цигари. От това, което прочетох по форумите, след като вече бях си закупил продукта, смея да твърдя, че съм уцелил марката – eGo F LCD.

Самата цигара е доста масивна, понеже моят модел е с значително по-голяма батерия, която в интерес на истината пада доста бавно. За около 2-3 дни, откакто почти съм заменил нормалните цигари с това електронно чудо, батерията е паднала едва с 1 чертичка.

Важно е да отбележа, че комплекта, който си закупих се състои от 2 електронни цигари + разни аксесоари и еднократни пълнители с никотинова течност. Въпросната никотинова течност, обаче е доста отвратителна. Едно, че е супер слаба и второ, че бие малко на шоколад, което поне аз не харесвам като аромат за цигара.

Другото, което не ми хареса е, че с тези еднократни пълнители вкуса бие на изгорял фитил. Хубавото в случая е, че в Интернет има доста хора, които вече ползват електронна цигара и любезно ми обясниха, че ако искам наистина да усетя предимството на електронните цигари, трябва да си купя специален атомайзер, който играе ролята на презареждаем пълнител и освен, че с него не се усеща гадният вкус на изгоряло, дима става доста по плътен, а и вкусът от капките е коренно различен ( наистина го докарва на цигара ).

Честно казано, не очаквах, че ще успея да издържа и 2-3 часа с това чудо, но ефекта е на лице. От вчера до днес съм изпушил едва 3-4 цигари, което за мен си е нещо като рекорд. Предполагам тепърва ще го подобрявам, затова и си поставих това предизвикателство… да видим колко време ще успея да издържа на това чудо на техниката. :)

Ако някой желае да опита да замени обикновените цигари с електронни такива, но изникват въпросителни, може спокойно да ме пита… ще се опитам да помогна, а и бих се радвал на по-опитни да споделят своите препоръки… най-вече за хубав тютюн :) За момента карам на някакъв китайски Davidoff, но смятам да прочета малко мнения, преди да си накупя качествени и хубави никотинови течности.

Е… вие сте :)

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
 • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

8 Коментара

 1. уеб дизайн (Марио Илиев)

  Здравей!
  По начало ще ми е много интересно да дадеш някаква статистика, колко пари си дал за всичко това и колко пари отиват средно за 1 седмица. Убеден съм, че е доста по-евтино от едно боро на ден… :) но все пак мисля, че е добра информация.
  Аз съм отказвал цигарите за максимум 7 месеца, докато в една звездна вечер, всяка глътка бира ми шепнеше: запали си една цигарка, айде де… и аз… взех, че се вслушах и айде пак в първи клас. Та от тая гледна точка, за да загърбиш един навик, трябва да го заместиш с друг и именно затова уважавам творението електронна цигара. От друга страна едва ли ще си взема, защото съм с нагласата, че или ги спирам или не.
  На мен ми помага това, че започнах да пуша само на балкона и това ме доведе до 10 цигари дневно, което и за мен си е рекорд :D
  Поздрави!

 2. повече трафик и конверсия (Анатолий Симеонов)

  Здравейте, да ви кажа честно, аз имам електронна цигара от 7 години. Купих я, кат осе роди дъщеря ми,за да мога да пуша в колата, когато тръгнахме за морето. Няма как да пушиш с 10 месечно дете в колата, дори не можеш прозореца да отвориш. докато караш. А да патуваш 6 часа и да не пушиш… и това не може :D . После пушех пред компа от нея, като ме домързи да изляза на балкона. Сега мисля да си купя нова, от вида, за който пише Андон с резервоара за течност. Пробвах такава и е доста близка до реалната цигара. За зимата в кафе, за да не излизаш на всеки 10 минути става. Но да замениш истинските с електронна, особено след ядене или с кафе, си е малко мъчна работа. Имам познати, които с този вид цигара с резервоар изкарват по 1 седмица с едно шишенце течност. То е на цена около 7лв. май. Сметнете разликата със 7 кутии цигари в пари. Мои приятели вече от 2 месец апушат само електронната цига и са доволни.

 3. Майка ми също си взе ел. цигари. Четох някъде, че също не са полезни, ама сега не съм се заровил да открия инфо.
  В крайна сметка най-добре е да ги спрем всички – и обикновени и електронни :) ))

 4. Презервативи (Ивайло)

  Майката на приятелката ми точно една вечер я видях че издържа с това нещо сега отново си ги дъни като локомотив стандартните цигари.
  Пожелавам ти един ден да откажеш всякакъв тип цигари :)

 5. Малко инфо от къде купуваш пълнителите? ПП:от София съм…

 6. Електронните цигари и особено новите им модели са наистина добри и икономични от към консумативи. С 10-ина лева може спокойно да се изкара поне една седмица и то ако сте заклет пушач, на който една кутия не му се опира. Течностите им са разнообразни и с различни аромати. Който е опитал вече знае, че може би никога няма да посегне към стандартните цигари

 7. Решил съм и аз да си купя една електронна цигара, за да видя какъв ще е ефектът. Мисля, че това ще е една добра „инвестиция“.

 8. Хотели в България (Живко Сталев)

  Електроната цигара е добра алтернатива, за тези които желаят плавно да променият никотиновия си прием. По този начин ежедневния прием се редуцира драстично без да се налага да се прилагат силни ограничения.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове