Да кажем здравей на Слончето :)

Обложка

Да кажем здравей на Слончето :)

А ти хареса ли тази статия?!?

Напоследък май пиша само за сериозни неща и май е време да разчупим традицията и да напиша няколко думи за един нов проект на Иво Апостолов с кодово име „Слон„.

За съжаление тази статия няма да е точно ревю, понеже проекта се пази в тайна и тепърва ще разберем за какво иде реч, но според правилата на играта, мога спокойно да предполагам за какво ще става дума.

Честно казано не ми се въртят много идеи за сайт с подобно име, но затова пък предполагам ще става дума за нещо свежо и ново в вече известните ниши, като например вид социална медия, сайт с забавни снимки и клипчета, информационен сайт за слоновете или пък някакъв детски образователен сайт, но при всички положения вероятно ще има някаква закачка с слоновете :)

Засега всичко се пази в тайна и много вероятно е и да изскочи нещо което досега не сме срещали из Българското уеб пространство, а до тогава, можете да следите фейсбоок страницата на Slon.bg

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

4 Коментара

  1. Радвам се, че слончето е минало и през твоя блог! Според мен слончето е марка маркетингова компания, но ще видим

  2. Възможно е, но някак не се връзва маркетинг+слон… все пак не е изключено. Предполагам скоро Иво ще хвърли повече светлина по проекта, а до тогава само ще предполагаме ;)

  3. Между другото интересен факт е, че преди време това е било онлайн магазин… вероятно натам са се насочили разработчиците…

  4. Звучи като тежък проект :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове