Бонгове

Обложка

Бонгове

А ти хареса ли тази статия?!?

Тези които не знаят бонговете са доста интересни приспособления, с които можете да пушете. Самата технология прилича доста на наргиле, но тук варианта доста по-опростен и с помощта на бонгове дима преминава през вода, като по този начин се пречиства и удоволствието от поемането на омайният дим е доста по-блажено и успокояващо. Само заклетите пушачи знаят как да се насладят именно на този уред, който в зависимост от това от какъв материал е произведен можете да намерите на различна цена.

Бонговете се предлагат в различен дизайн, от нестандартни до традиционни. Именно това ги прави и супер атрактивни за да поднесете дори като подарък. Предлагат се дори такива, които са декорирани доста интересно и уникално. Когато избирате за себе си или за приятел може и да изпитате известни затруднения, поради голямото разнообразие което се предлага. Но ако се позаинтересувате и прочетете малко повече информация относно това приспособление за пушене много бързо бихте намерили правилният и най вече подходящ бонг.  На първо място материалите са доста различни. Има модели, които са от стъкло, пластмаса и други подходящи материали. За да бъдете абсолютно сигурни, че ще изберете качествен можете да се водите по цената, но най-важното е да подберете търговец, който има достатъчно опит именно в продажбата на такива приспособления за пушене.

Практиката показва, че най-купувани са бонгове от стъкло. Те не само лесно се почистват и поддържат, но и са по-устойчиви от останалите предлагани такива. Има и керамични такива, които също както стъклените са подходящи и в зависимост от вкусовете Ви можете да подберете тези, които ще допаднат на хората, които ще ги използват. Изработката също оказва влияние върху самото пушене. Ценителите ще потвърдят това, а и самите Вие бихте могли да изпробвате няколко варианта за да се убедите в това.

Докато преди няколко десетилетия бонгове са се използвали основно в азиатските страни, то днес те се употребяват в цял свят. В началото пушенето е било малко по-различно, защото димът не е преминавал изцяло през водата, а само се е докосвал до него. В следствие на опити от пушачите се установява, че когато димът премине посредством тръбичка през водата то се вдишва по-пречистен от вредните за организма отлагания. Днес бонгове са толкова разпространени, че в САЩ дори се провеждат изложения на нови и интересни модели от тези своеобразни уреди за пушене. На тези масови прояви се показват нови модели от производители и се дават идеи от пушачи. Така двете страни спомагат за производството на перфектните бонгове.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове