Ученически пособия: Чеклист с най-необходимото за първи клас

А ти хареса ли тази статия?!?

Старта на училището е един доста вълнуващ етап както за първолаците, така и за техните родители, а и всички достатъчно близки на семейството хора. За да помогнем на малчуганите да навигират с лекота тази нова глава от книгата на живота си е важно да се уверим, че разполагаме с всички необходими ученически пособия.

Затова в тази публикация ще ви предоставим един сравнително изчерпателен списък от основни принадлежности, които учениците в първи клас трябва да имат, за да се справят отлично в своето обучение. Нека той да ви послужи за подсещане какво не сте включили в арсенала на смелия ви вече още по-скоростно порастващ мъник.

Качествена ученическа раница

… която да издържи поне 4 години, ако питате повечето родители. И няма нищо лошо в това да отделите по-голям бюджет за раницата на първолака, тъй като за съжаление ще се наложи гръбчето му да понесе тежестта на значителен куп от учебници, помагала, тетрадки и други важни принадлежности.

За екскурзии пък е достатъчно да изберете по-бюджетна раница или детска чанта, в които детето ще може да помести всичко важно за излета.

За организиране на всички дребни пособия пък е добре да осигурите на детето удобен несесер. Може да разгледате достъпните предложения на Dara.bg.

Средства за рисуване и писане

Първокласниците ще бъдат доста заети с практикуване на уменията си по писане, затова е добре да осигурите на детето си достатъчно на брой химикали. Към тях трябва да прибавите ученически пособия за рисуване като моливи, флумастери, четки и боички. Функционално значение тук имат гумичката, острилката, палитрата и чашката за водни бои. Най-удобно ще е да се вземе цялостен комплект за рисуване и оцветяване с всичко необходимо.

Много изгодни варианти може да откриете на Dara.bg, където се предлагат бюджетни ученически пособия с красиви багри, насърчаващи въображението на детето и практичност, която ще му осигури необходимото удобство при боравене с тях.

Необходими ученически пособия, които много родители забравят

„Мамо, учителката каза, че ми трябва…“ – със сигурност са много майките, които са чували подобна фраза и се е налагало по спешност да търсят удобна книжарница в работно време, от която да набавят необходимите ученически пособия на детето си. За да не се озовавате в същата ситуация ви предлагаме да се снабдите със следните „допълнителни“, но оказващи се доста необходими принадлежности.

В тази категория основно попадат някои канцеларски материали и други пособия за творене. Тук говорим за тиксо, сухо лепило или друг вид лепило за хартия, пергел, ножица и линийка. Твърде вероятно е на детето да му потрябва гланцово блокче или друг тип цветна или шарена хартия.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: biko

Димитър Георгиев - Бико е част от екипа на oнлайн маркетинг агенция IdeaMAX, която предоставя широко разнообразие от дигитални маркетингови услуги с висока степен на ефективност, за което свидетелстват и резултатите. Един от нашите нови проекти е Градската медия - Gradski.bg.
Both comments and trackbacks are currently closed
seperator