Букмейкъри – първоначален облик, наши дни и доверието ни в тях

Обложка

Букмейкъри – първоначален облик, наши дни и доверието ни в тях

А ти хареса ли тази статия?!?

Светът работи благодарение на добре измислени, поддържани и проверени в суровостта на времето механизми. С тяхна помощ хората могат да разчитат на коректност в отношението, професионализъм в работата и най-важното – ефективност в работата с посредници.

Бавно, бавно това четиво навлиза в нюанса на своя екстракт, а именно – букмейкърите. „Гърците са го измислили!“ – клиширано биха възкликнали всички, които са по-запознати с историята на облозите, но въпреки това най-ранната форма на какъвто и да е тип хазартна дейност датират от около 1200г. пр. н. е. в Древен Китай.

Ако на древните китайци някой им беше казал, че днес ще имаме inbet.com и ще залагаме по спирки, заведения, кафенета, в кратката почивка в офиса и други места, те щяха да ни сметнат за луди. Да не забравяме, че китаецът и до днес едва ли може да се наслади на това предимство.

Благодарни сме на Китай, че ни е дал идеята да залагаме, но нека ги оставим намира и да стегнем куфарите за Англия, където ни чака някак си по-съвременният вид на вече познатите ни букмейкъри. В добрата стара Великобритания са били луди по конните надбягвания.

„Нямам време за хиподруми! Спести ми време с добри букмейкъри“

В България от доста време повечето букмейкъри не са никак случайни. Компании, с добре познати имена, разполагащи с нужния лиценз за организиране на хазартни игри, се грижат за нашето перфектно преживяване по време на залагане.

Какво ви предлагат тези големи имена:

  • Топ изживяване;
  • Някои дават и добра стрийминг картина;
  • Достъп до опции, до които по-малките не могат да ви доближат;
  • Възможност, позната като „cash out“ – можете да изтеглите печалбата си по всяко време, в зависимост от случващото се на живо;
  • Перфектен UX (User experience);
  • Повече време за вас.

Това означава, че са по-лесни за намиране, по-отговорни пред закона от индивидуален букмейкър и освен това могат да предложат повече.

Няма наши, няма ваши – мога ли да им имам доверие

От четивото стана ясно, че букмейкърите са важни – те реално държат парите и информацията. Тук идва и въпросът за това дали може да им се има доверие.

Точно тази тема за доверието към модерните букмейкъри ще разгърнем в последната част на текста. Целта? Да хвърлим повече светлина върху една новопоявила се платформа.

inbet.com е една от най-перспективните платформи за онлайн залагания в България. Компаниите букмейкъри не се занимават само със залози, а могат да предложат и други хазартни игри, като игри с карти, шах, табла и прочее – изцяло дистанционно през техен портал.

Основният въпрос по темата е свързан с това дали букмейкър от този ранг е надежден за клиента? Въпросът може да се счита за реципрочен, щом букмейкърът е напълно лицензиран и се намира под опеката на закона.

Подлежат ли на правила и регулации съвременните букмейкъри

Правилата за букмейкърите са ясно посочени в законодателството. Компаниите не могат и не бива да манипулират своята платформа така, че да дава грешна информация. Те трябва да спускат достоверни данни на своите клиенти, за да могат те да правят информиран избор за какво и кого залагат.

В заключение, за най-сигурни залози, можете да се обърнете към inbet.com – един от най-добрите и коректни букмейкъри в България.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: biko

Димитър Георгиев - Бико е част от екипа на oнлайн маркетинг агенция IdeaMAX, която предоставя широко разнообразие от дигитални маркетингови услуги с висока степен на ефективност, за което свидетелстват и резултатите. Един от нашите нови проекти е Градската медия - Gradski.bg.
Both comments and trackbacks are currently closed
seperator