5 идеи как да използвате креативно лед ленти

Обложка

5 идеи как да използвате креативно лед ленти

А ти хареса ли тази статия?!?

Домашното осветление не е просто необходимост, а начин да създадете атмосфера и настроение. Една малка промяна може да окаже огромен ефект върху начина, по който се чувствате у дома.

В зависимост от това къде поставяте светлинни акценти, обликът на интериора се променя, създава се усещане за лукс или уют.

LED лентите са малки елементи, които създават голямо впечатление. С тяхна помощ можете да акцентирате върху различни части от помещението и да превърнете осветлението у дома в проява на творчество.

Проявете творчество в осветлението с лед ленти

Предимството да използвате лед ленти за декорация е, че те имат изключително нисък разход на енергия. По този начин можете да се наслаждавате на впечатляващото осветление продължително време, без да се притеснявате за високи сметки.

В тази статия ще разгледаме няколко креативни подхода към осветлението, които можете да приложите с помощта на лед ленти.

Акцентирайте етажерките

Рафтовете у дома имат и декоративна роля, освен функционална. На тях излагаме вещи и книги, които се забелязват още щом човек пристъпи в стаята, тъй като представляват визуален акцент в интериора.

Можете да вкарате допълнителен блясък като поставите лед ленти от долната страна на рафтовете и осветите колекцията си от книги или ценни спомени.

Около огледалата

Светлините, които обикалят външния кант на огледалото, създават приповдигнато настроение. Осветете своя лик с впечатляващите LED ленти от 2r-bg.com, защото заслужавате нещо повече от обикновеното.

В спалнята

Спалнята е онова помещение от дома, което най-много би трябвало да създава усещане за спокойствие. Атмосферата може да е много по-релаксираща, когато затъмните помещението и оставите само лед осветлението около рамката на леглото или на други стратегически места.

Диодните ленти създават допълнителна естетика и ви помагат да забравите тревогите и да се отпуснете за отпочиващ сън.

В банята

Светодиодните ленти имат голямото предимство, че са водоустойчиви. Това ги прави идеален източник на осветление в банята.

Топлата вана може да бъде още по-релаксираща ако акцентирате ръбовете и с лента, светеща в топли нюанси. Изберете любимите си цветове и се потопете в блаженство.

Декорация на стената

Пуснете въображението си на свобода, тъй като светодиодната лента позволява да създадете всяка форма, която си наумите. Оформете я в надпис с вдъхновяващо послание, картинка, или създайте светеща украса от геометрични мотиви.

Можете да поздравите половинката си като изпишете нещо романтично, или оформите лентата като сърце. Възможностите са неограничени.

Ако сте готови да отведете атмосферата на следващо ниво, можете да се сдобиете с разнообразни осветителни тела от 2r-bg.com.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: biko

Димитър Георгиев - Бико е част от екипа на oнлайн маркетинг агенция IdeaMAX, която предоставя широко разнообразие от дигитални маркетингови услуги с висока степен на ефективност, за което свидетелстват и резултатите. Един от нашите нови проекти е Градската медия - Gradski.bg.
Both comments and trackbacks are currently closed
seperator