„Тайните за успешните продажби в Prodavalnik.com“ – интересна и полезна електронна книга

А ти хареса ли тази статия?!?

Трябва да призная, че един от най-печелившите методи за изкарване на пари през Интернет е онлайн търговията и по-специално търговията.

Вярвам, че който си е правил труда да експериментира различните методи, които се котират в Интернет ще ме подкрепи и е съгласен напълно с моето твърдение.

Честно казано доста книги с съвети „Как да продаваме онлайн“ съм изчел и в всяка една откривам наистина оригинални методи, как да накараме потребителя да купи нашите стоки и как да грабнем колкото се може повече клиенти и честно казано в голяма част от тези книги са посветени на вече изградени среди за търговия като Amazon, Ebay и т.н.

В България най-добрата подобна платформа за продажба на стоки онлайн – нови или втора употреба е Prodavalnik.com.

По този повод ми беше много интересно, когато видях книгата на Аднан Расим – „Тайните за успешните продабжи в Prodavalnik.com.

Въпреки, че голяма част от най-различните техники при всички тези платформи, позволяващи ни да продаваме онлайн своите стоки, триковете за успех са почти едни и същи е ясно, че таргет групите в различните страни, реагират различно и малко или много се изисква, човек да има опит и да наблюдава кое върви и кое не. Как реагира потребителя при дадена ситуация и най-вече как да успеем да грабнем вниманието на клиента, преди нашите конкуренти да са го привлекли.

Какво ми хареса в тази електронна книга?

На първо място полезността на съветите – те наистина са важни и вършат работа именно за prodavalnik.com.

Другото, което ми хареса е обема на книгата – 16-17 страници. Не е много, но именно това обичам аз в този род книги. Обикновено автора те залива с куп информация, само и само да има обем, а реално в цялата книга едва ли има повече от 5-6 страници същинска и важна информация.

Тук нещата са коренно различни. Много човешки обяснено, така, че и най-неопитният ще успее да се ориентира. Информацията е сведена до същинското, без куп излишна информация с която да си губя времето и още по-доброто – има ориентировъчни снимки, които да улеснят разбирането на материала.

Колко струва книгата?

Е книгата не е безплатна, но пък не е и скъпа, само 6 лева. Напълно поносима сума, която бих казал, че всеки би могъл да инвестира в успеха на своят бизнес.

Защо да си я купя и от къде?

Често задаван въпрос и то с основание.

Краткият отговор е – защото си струва да научите как можете лесно да изградите свой собствени бизнес с нулев бюджет или чисто и просто как да се отървете от ненужните вещи за нула време :)

Книжката както казах е само 6 лева и можете да си я купите от тази страница.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:

 • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

8 Коментара

 1. Изработка на онлайн магазин (Николай Еленков)

  Браво, Адо!
  Поздравявам те за хубавата книга и труда, които си вложил за нея :)

 2. Оригинален подарък за мъж (Веселин Марков)

  Определено четивото ще е полезно, а и не е скъпо, което го прави конвертируемо. Аз все повече използвам „услугите“ на Продавалник, така че при първа възможност ще я закупя. А, впрочем, имаш грешка в заглавието на думата „продажба“ :)

 3. Това ще се очертае като много полезно четиво. И все пак е важно какво и на каква цена продаваш.

 4. SEO блог (Петър Апостолов)

  Евала на Аднан! Аз лично не намирам тематиката за интересна за мен, но се радвам, че започват и в България да се появяват все повече е-книжки :)

 5. Браво на Адо! Книгата му е много полезен наръчник за всички, ползващи Продавалник за търговия. За съветите, предлагани в нея, цената е просто символична.

 6. грим и сенки (Мариел)

  От много време насам търся подобно „ръководство“. Това е една уникална статия, която ще е полезна на всички, които искат да продават успешно онлайн.

 7. kkadiev (Кирил)

  Успехи и дано да има и продължение на книжката. Мен лично ме интересува успешните продажби като цяло не само в продавалник, би било полезно ако следващата книга е на по-обща тематика за онлайн продажбите като цяло в онлайн магазин.

 8. kkadiev (Въдици,макари,влакна)

  Олх не е това което беше,след като смениха ценовата си политика доста хора се отдръпнаха от тях,станаха много алчни.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове