Кратко ръководство как да изберем правилните си мебели + бонус обзавеждане на детската стая – всичко което е необходимо да знаем за нея.

Обложка

Кратко ръководство как да изберем правилните си мебели + бонус обзавеждане на детската стая – всичко което е необходимо да знаем за нея.

А ти хареса ли тази статия?!?

Всички сме били там, на кръстопът за подбор и разчупване на обстановката. Промяната – винаги желана и трудно достижима в нашият дом. Когато става дума за мебели промяната е тяхната нали? Какво трябва да гледаме, обаче за да изберем правилните мебели? Какви са основните критерии, които повечето хора пропускат и после съжаляват с месеци, дори години? Изборът ми е затруднен от огромното разнообразие, а офертите ме заливат от всякъде – телевизор, флаери, радиа.

Спасението дойде, ето един кратък кръжок по това как да изберем мебелите си.

Да започнем с нещо просто, за загрявка, цвят. Изберете си цвят, направете го в унисон с дома ви и досегашното обзавеждане. Тук смелостта е ваш враг! Не можете на бяло – черно тема да изтърсите розово канапе или диван.

Продължаваме с размери. Измерете си мястото на което се предполага да стои новата ви мебел, новата ви придобивка. Отидете в най – близкия магазин и дайте тези размери, оставете калкулациите и сравняването на професионалиста, вие просто чакате резултата. Все пак му плащате именно за това.

Накрая – изработката. Няма как, качеството си е качество, а като говорим за кчество има фирма за мебели, която го е доказала през годините. Произвежда най – вече мека мебел и можете да я намерите разнообразие от спални комплекти на този сайт. Онлайн магазинът за мебели е топ качество, а цените изключително атрактивни! Материалите използвани от въпросната фирма – ленистил са подбирани с години от хиляди производители на материали.

Ето, вече би трябвало да се чувствате поне малко по – ориентирани. Това са факторите, които са важни и играят ключовата роля в избора ни. Не правете никакви оглушки или компромиси с качеството, цената или каквото и да било. Не бъдете от онези наивници, които мислят, че в най – известната фирма има ниски цени и високо качество. А сега малко внимание на детската стая.

Детската стая – какво трябва да знаем за тази най – свещена за нашите съкровища стая?

Предвид горе написаното,  всичко трябва да се съобрази с изработката, размерите и цветовете. Особено цветовете. Знаем, че днешните деца не са като преди. Те стоят с часове в стаите си, затварят се в своя малък свят и не излизат от него. С часове игра на компютъра, учене или разговори (тайни, разбира се) с някой приятел. Можем смело да кажем, че денят им минава в детската стая.

Поради естеството на стаята и неговата мултифункционалност, мебелите задължително трябва да са като нея. Иначе ще катастрофираме фатално. Неследването на предписанията горе водят до разочарование, вашето и на вашето дете. Направете поръчка на мебели от производител. Дайте размерите и цветовете си на професионалист. Или направо си извикайте дизайнер.

Ако имате свободното време, обиколете известните магазини за да харесате примерен модел на детска стая. Направете списък с желанията и стремежите, хобитата на вашето дете. Търсете стая според детето, не детето да нагласим според стаята. Ако то стои на компютъра – изберете му голямо бюро. Ако е навън непрекъснато – голям гардероб за лесно намиране на подходящите дрехи. Ако играе на колички, лего – голяма кошница за играчки. Има огромно количество примерени модели, които можете лесно да приложите в такива ситуации.

Важна е системата за оценка на различните артикули. Има толкова огромно разнообразие, че ще ви заболи главата. Отивате и казвате трябва ми това и това и това и точка! Концепцията за избор е водещата в наши дни. Не оставяйте да ви омагьоса някой сладкодумник – консултант и да ви продаде нещо, което не желаете и ще съжалявате.

Направете поръчката на мястото на което ви дават най – добри гаранции за качество, комбинирани с хубав срок и прилична цена. Евтиното излиза скъпо, а в мебелния бранш още повече. Евтино значи : бавене в поръчката, ниско качество. Бърз срок : кофти изработка. Намерете баланса. Винаги е по – лесно с дизайнер, който да ви направи страхотен проект. Така ще изглежда сякаш мебелите винаги са стояли на това място и никога не са помръдвали от там. Изберете качеството и атрактивните цени, можете да ни посетите на сайта ни. Или потърсете лени стил в търсачката.

Дано сме помогнали с избора и съветите. Ще се радваме на това. Ако ви е допаднала статията, с един клик можете да я споделите на приятелка или приятел. Споделете я с половинката, нека разсъждавате по един и същ начин когато отивате в магазина, а не да спорите пред консултантите.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове