Повдигащо се бюро с регулиране на височината.

Обложка

Повдигащо се бюро с регулиране на височината.

А ти хареса ли тази статия?!?

Как да мотивирате служителите си да бъдат по-продуктивни в офиса?

Съвременните офиси не са това, което бяха и определено ползите за модерния служител, който целодневно извършва определена работа в затвореното помещение са в това, че има много повече свобода на действие. Как се постига това? Разбира се, с подходящата мебел, която не е статично позиционирана за пода , а предлага на работещия за бюрото да се изправи и това по никакъв начин да не се отрази на работата му. За традиционалистите вероятно всичко казано до тук звучи малко нереално. Но имайте предвид, че съвременните новаторски умове правят какво ли не за да е погрижат за хората, които страдат от ежедневния осемчасов престой на едно място. Бюрата с повдигащи се механизми са много атрактивна мебел за офиса и дома. всъщност това са ергономични модели, които имат за цел да стимулират продуктивността и да ни направят доста по-тонизирани в сравнение със стандартната мебелировка. Промяната в офиса е осезаема. Няма служител, който да не избере повдигащото се бюро, ако веднъж го е използвал. Това не е просто удоволствие , а начин да се погрижете и за тялото си. Човешката креативност и въображение наистина може да ни изненада приятно. Тук модерно обзаведения офис привлича не само с приятната си визия и комфортна работна среда, а и с това, че самият работодател предоставя на своите служители възможност да се развиват и да работят с желание. Резултатите са значително подобрени и много големи компании, които са световно известни успешно внедриха работната среда да се превърне в динамично и интересно място за служителите ѝ. Това е мотивация, грижа за здравето и наистина абстрактно мислене. Скучният офис може да се превърне в интелигентно и бързо развиващо се място, ако действително успеете да създадете нужните условия за работа на своите служители. Ето ви страхотна идея! Погрижете се за тях и им доставете удоволствие с повдигащо се бюро.

На какъв принцип работят и функционират тези мебели? Този тип ергономични мебели се грижат за правилната стойка на Вашето тяло. Несъмнено такова бюро с регулиране на височината дава функционалност и употреба в зависимост от желанието на човека, който работи на него. Ако искате да въздействате на своите служители и да привлечете вниманието им можете да направите наистина уникален жест, като ги изненадате с такива модерни бюра. Тези модели са безупречният начин да покажете колко ги цените и уважавате труда им. Стимула си заслужава и бъдете сигурни, че способните и съвестни служители ще Ви се отблагодарят с още повече отдаденост. Направете, хората които работят в офиса още по-продуктивни. Възможността да се изправят, когато изпитат дискомфорт и да се раздвижат е осъзната човешка потребност. Направете офиса си образцов с тези иновативни бюра, които предлагат регулиране на нивото, на което да се повдигнат. Както знаете всеки човек е различен като телосложение и височина. Ето ви причина именно тези бюра да бъдат наистина практично и супер ефективно решение, с което да разнообразите обстановката в офиса. Някои от служителите са по-високи,а други по-ниски. Това обаче по никакъв начин няма да затрудни бюрото, което с едно натискане на бутона може да спре там, където на служителя му е най-удобно да работи. Модерното офис обзавеждане привлича вниманието с елегантната си визия. Този супер модерен дизайн определено впечатлява клиентите и партньорите ви. Така Вие не само създавате една космическа и уникална работна среда , а давате на служителите си право на избор- дали да работят седнали или пък да се изправят и да се раздвижат. Наричат ги още трансформиращи се бюра, защото много лесно от стоящо положение можете да се изправите и по никакъв начин да не нарушите процеса на работа. В офиси, в които работят доста хора е много трудно да се създаде среда, която да е уютна и комфортна. Затова прави впечатление, че такива огромни офис пространства са лежерно разделени с прегради. Това дава възможност на всеки служител да се концентрира върху това, което върши. А представете си да създадете още повече удобство с тези креативни ергономични бюра и така да постигнете хармония и баланс в работата на екипа.

Пространствеността трябва да бъде съобразена с броя на служителите. Обикновено ако се насочвате към  бюро с регулируема височина е препоръчително да осигурите на всеки работещ нужното пространство, за да не си пречи с колегата от съседното бюро. Така не само, че ще минимизирате травми и сблъсъци, но и всеки от тях ще има нужното му усамотение за да има пълна концентрация при извършване на своята отговорна работа. Инвестицията в бюро, което може да бъде регулирано като височина определено събира много положителни точки. Увеличавате продуктивността, намалявате стреса и освен това се грижете за това хората да се раздвижват и да се грижат за своето здравословно състояние. Един много интересен факт от използването на бюро с регулируема височина е, че хората, които работят на такова успяват да свалят петдесет калории повече на час, отколкото тези, които са приковани в една и съща позиция. Болките в мускулите и ставите са още едни особено наболял проблем при хората, чиито професии са ги поставили зад бюрото. Не бива да бъдете традиционалисти, а се доверете на ергономичните бюа, които можете с едно движение да поставите в желаната височина. Изправете се и работете кака, че да получите сами удовлетворение от това, което правите. Грижата за здравето е първостепенно за това да погледнете към смяна на старото си бюро с ново с повдигащ се механизъм. Намалете риска от сърдечни заболявания, диабет, депресия, затлъстяване и други, които се катализират от застоелия начин на работа. Революцията в офис мебелирането се нарича регулируемо ергономично бюро- бъдете по-съсредоточени, продуктивни и тонизирани.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Skiller

    Здравейте, не отдавна си купих ергономично бюро и стол от Ергономични Мебели България. Мисля, че са Пловдивска фирма и наистина има ефект – е разбира се съчетавам работата и с доста спорт но все пак не е като да съм заседнал цял ден :) )

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове