Мебелите за антре – съчетайте с останалия интериор в дома

Обложка

Мебелите за антре – съчетайте с останалия интериор в дома

А ти хареса ли тази статия?!?

Нашият дом е нашата крепост. Това действително е така и още с отварянето на входната врата това се забелязва. Жилището е отражение на характера и емоционалността на обитателите си. На тяхното предпочитание към цветове, контури, дори ексцентричност. Изборът за обзавеждане на антрето въобще не е лесна работа. Много често клиентите предпочитат да направят това с помощта на консултант, който да проектира цялостно решение. В по-голяма част от жилищата самото антре е ограничено откъм пространство. Въпреки това обаче има необходими мебели, които трябва да присъстват. На първо място обърнете внимание на цветовете, които ще използвате. Съветваме Ви да не избирате тъмни и наситени тонове. За да изглежда по-просторно и голямо помещението изберете възможно най-светли цветове. Така ще придадете дълбочина и комфорт. Относно мебелировката бихте могли да предвидите портманто с шкафове за обувки, закачалки, гардероб с чекмедже за ключове и по-дребни предмети, поставка за чанти и разбира се огледало. Това са необходими, но не винаги задължителни неща.  Всичко е въпрос на ваша преценка и необходимост.

Портмантото се предлага в различни варианти. То може да е компактно и да се състои от няколко модула, които да размествате спрямо пространството. Може да е с рафтове или с шкаф за обувките, които използвате за сезона. Обикновено има и такива, които разполагат с отделение със закачалки за връхни дрехи. Съвсем спокойно можете да поставите и допълнителна гардеробна мебел с едно крило за по-голямо удобство. Антре цени можете да видите в онлайн магазините за мебели.

Като цяло то е компилация от няколко елемента, които идеално се съчетават по между си. За изработката му изберете устойчив материал. Отново наблегнете на светлите тонове, защо не дори бяло? Така и самата мебел ще изглежда свежо и по-добре. В зависимост от пространството и цялостната визия на антрето Ви можете да изберете между стандартно по размер портманто или пък нестандартно. Възможно е да бъде проектирано с размери и форми, които ще подхождат на индивидуалността на дома като цяло. Така, че спокойно бихте могли да се възползвате за да придадете уникалност и красота на тази мебел. Стилно изглеждат външно монтирани рафтове на които да поставите семейни снимки или декоративна ваза. За да усилите осветеността в цялото антре вградете лед лампи , които ще придадат една приятна атмосфера още с отварянето на вратата. Отдайте се на въображението и сами изберете какви аксесоари и декорации ще подхождат тук.

Допълнете цялостната визия на антрето и съчетайте останалите мебели с портмантото.

Такава например ще е колоната гардероб. Тя е удобна за да съхранявате там връхни дрехи, заради възможността да бъдат подредени на закачалки. За да предадете стил подберете стилен мебелен обков. Дръжките нека са със заоблени форми, а закачалките с леки извивки.

Шкаф за обувки. Желателно е да бъде достатъчно дълбок, за да събира обувки от различен размер.Ако има възможност за повече рафтове направете ги. Така всеки член от семейството ще знае къде да подрежда своите обувки. Тук имате възможност да оформите и мека седалищна част, на която да сядат децата, докато се обуват.

Важно е да предпочетете производител, който се е доказал като добър производител на качествени мебели. Това е приоритетно за да можете да използвате даденото обзавеждане по-дълго време.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. интериорни врати (Тони Маринов)

    Красота просто красота!!

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове