Истински съвет за сигурност от истински /бивш/ крадец!!!

Обложка

Истински съвет за сигурност от истински /бивш/ крадец!!!

А ти хареса ли тази статия?!?

Това е извадка от интервю на истински крадец, специализиран в обирите на апартаменти, подчертаваме, че е бивш, но също така подчертаваме, че след стотици, дори хиляди влизания с взлом и обири, той никога не е осъждан. Разказва ни какво го е отказвало при влизане през входната врата.

Става ни ясно, че ако някой е решил да Ви обере нямате кой знае какви опции да го спрете, в най-добрият случай можете да го забавите достатъчно, за да се откаже сам или да бъде заловен на местопрестъплението. Един от най-добрите начини да затрудните неканеният гост се оказва поставянето на две входни врати, като на външната (първата врата) монтирате аларма, която няма смисъл да е свързана със СОТ. По думите на господина, най-безсмисленото нещо за защита на дома е монтирането на СОТ, може би по-безсмислено е само поставянето на лепенки на вашите врати в София, които не само, че не ги отказва, а и ги подготвя. Ключов момент при поставянето на такава аларма е сирената да НЕ е над вратата, за да му отнеме време първо да се ориентира къде е и след това да я обезвреди. Добър вариант е да е на някоя от по-горните площадки или дори на балкона на съсед, така отваряйки първата врата ще се окаже пред заключена втора и със задействана аларма, която не вижда къде е, също така би му отнело време да деактивира аларма вградена в самата врата. По думите на нашият истински крадец голям процент от похитителите биха се отказали в този момент, но все пак ако е достатъчно самонадеян и продължи следващият съвет е на втората входна врата да поставите скрита ключалка. При тези врати е най-добре тя да се намира ниско долу и да бъде покрита с фолио което се слива с вратата. Така можете да забавите доста неканеният гост в опита му да влезе през вратата.

Това e един истински и не много скъп съвет за защита на дома Ви, даден от истински, вече бивш крадец.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. Това с двете врати и алармата ми хареса, а за още по голяма сигурност вместо аларма спокойно човек може да си гледа един питбул който да свърши всичката работа по обезвреждането на крадеца :)

  2. spy-secrets (V.Hristova)

    Супер съвет, благодаря!

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове