Ежегодните престижните ароматни „оскари“ FIFI.

Обложка

Ежегодните престижните ароматни „оскари“ FIFI.

А ти хареса ли тази статия?!?

Fifi е ежегоден престижен конкурс, който се спонсорира от Фондация Fragrance. Тя се присъжда за най-забележителните постижения в областта на парфюмерията. Церемонията по награждаването се провежда всяка година в Ню Йорк. Тези награди се считат за „оскарите“ на парфюмерийната индустрия. Стартът на тези ароматни „оскари“ е бил през 1973г. В него участват международната общност на парфюмеристите, дизайнери и знаменитости.

Като начало Церемонията се е състояла само в Америка, но след това националните им награди са били присъждани и в някой европейски страни.

В рамките на професионалната общност наградата на Fragrantika- Fifi има за цел да популяризира постижения по отношение на представители на парфюмерийната индустрия. Като постижения обаче експертите наричат това, което обикновените хора не могат да оценят. Въпреки това, тези ароматни „оскари“ се дължат на всички запалени фенове на оригинални парфюми.

На Церемонията на пристижните награди има няколко категории номинации, като победители се избират по отделно за мъжката и за дамската категория.  Победителите в отделните категории се оценяват от професионално жури и широката общественост, като читателите на списание Elle. Ежегодните „оскари“ на Fragrantika се представят в няколко различни ценови категории, а именно:

 1. Luxury
 2. Prestige
 3. Popular

Категориите, в които се излъчват победители са разнообразни и включват:

 1. Fragrance на годината.
 2. Аромат на всички времена.
 3. Необикновен парфюм.
 4. Парфюм на годината.
 5. Промоционална кампания на годината.
 6. Дизайн на бутилка и опаковка.
 7. Принос в областта на парфюмерията.
 8. Аромат от знаменитости.
 9. Най-добрите вкусове на независими парфюмни марки.
 10. Иновации в продажбите на аромати.
 11. Изборът на купувачите.
Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове