SEO конференция 2010

Обложка

SEO конференция 2010

А ти хареса ли тази статия?!?

По една или друга причина, се падна първият ми пост в блога ми да е една от най-интересните за мен теми, а именно на SEO тематика.

seo3

Въпреки, че все още няма голяма информация за събитието, поне едно е известно!!!

Ще се проведе на 11 юни 2010 година в Интер Експо Център.

Миналата година, нямах възможността да отида, но тази година определено ще дам всичко от себе си да отделя време, за да посетя това страхотно събитие и с най-голямо нетърпение очаквам да видя и какви ще са лекциите и лекторите, а докато чакаме, може да следите заедно с мен официалният сайт на събитието, както и официалната група в Facebook.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

3 Коментара

  1. SEO блог (Андрей Димитров)

    За съжаление нямах физическата и финансовата възможност да присъствам на миналогодишната SEO конференция, а още по-лошото е, че и тази година ще се наложи да ги пропусна поради същите причини.

    Искрено се надявам да се правят повече снимки и клипове за да мога да усетя поне една малка частица от там. Презентациите на лекторите по обичай ще качени в блога ми.

  2. Андрей Димитров, няма да се плашиш… и аз обикновено нямам възможност да присъствам на каквито и да било събития. Изключение беше Wordcamp, но да ти кажа въпреки, че се убих от път и общо взето не успях да изслушам всички лектори… останах страшно доволен.

    Тази година мисля да отделя малко време и да присъствам на тазгодишната конференция, но божа работа… дано успея :)

  3. metasoft-ltd.com (Антонио Бакалски)

    Гената Воробьов наистина вдигна летвата през последните години, чест и почитания към Оги Младенов! Конференцията винаги е била ТОП за БГ маркетолозите и SEO-тата :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове