Гравитационен Пръст 137 Пресечи Орбитите – играта, която ви прави недосегаеми

А ти хареса ли тази статия?!?

Гравитационен Пръст 137: Пресечи Орбитите е сред онези 2D игри, в които с влюбваме от пръв поглед. В нея е необходимо да използваме гравитационната сила на пръста си за да съберем 137 летящи обекта, представени на екрана. За да играеш, трябва да държиш пръста си на екрана и да наблюдаваш как гравитационната сила движи обектите.

Орбитите на обектите могат да бъдат придвижвани и по този начин да бъдат събирани по-бързо. Понякога, в хода на играта, е необходимо да освободим обектите и да ги съберем отново. Забавното обаче не спира дотук. Съществуват няколко нива. След всяко ниво, обектите стават по-бързи и пространството, в което те летят, се увеличава.

Гравитационен Пръст 137: Пресечи Орбитите е страхотна тренировка за бърза реакция. На пръв поглед може да изглежда, че само спортистите се нуждаят от добра реакция, но това изобщо не е така. Всеки иска и за всеки в днешния свят е важно да бъде пъргав и да има добра реакция. Не става въпрос само за спорт. Способността за бърза реакция е нещо безценно в ежедневието, защото това ни позволява да превключваме бързо между различните задачи по време на работа, домакинска работа или обучение. Тоест, да бъдем конкурентноспособни, да успяваме и да се чувстваме победители.

Разбира се, ако нямате бърза реакция, това винаги може да се подобри. Ние ви предлагаме да пробвате с Гравитационен Пръст 137: Пресечи Орбитите.

Какво ни дава играта?

Освен невероятно забавление, тя ще ни помогне да отговорим адекватно на реалностите, с които се сблъскваме ежедневно в днешния забързан свят. Гравитационен Пръст 137: Пресечи Орбитите ще подобри бързината на нашата реакция, ще ни научи да се съсредоточаваме по-добре и да развием умението за взимане на бързи решения.

Как тези умения ще ни помогнат в живота?

От незапомнени времена бързината на реакция е била необходима на човек за да оцелее в заобикалящия го свят: например, да не попада в лапите на хищници и да избягва всички останали неприятности.

В днешно време една добра реакция и отговор на внезапно пременена обстановка е необходима не по-малко, въпреки че животът е станал значително по-безопасен. Но това съвсем не означава, че сега това умение изобщо не е необходимо. Както всички знаем, постоянно изникват непредвидени ситуации. Понякога се налага да отскачаме навреме от преминаваща кола, която се задава към нас с пълна скорост, както и да намалим скоростта си, когато караме колело, за да не съборим малко дете, изведнъж появило се на пътя ни.

Ако сте любител на спорта, отново не можете без това умение. Във всеки спорт скоростта на реакция е един от основните критерии, които определят степента на тренировка на спортиста. Включително и при киберспортовете. Основният признак на един силен играч е скоростта на неговата реакция. Това е първото нещо, на което хората гледат, когато сформират за екип. Понякога част от секундата е способна да реши резултата от мача. В скуоша или автомобилните състезания добри резултати също се постигат само чрез добра реакция. Притежателят на това умение може бързо да командва тялото си къде да се движи, с какво темпо или ритъм.

Гравитационен Пръст 137: Пресечи Орбитите е един от най-забавните начини да повишите вашата скорост на реакция и да бъдете успешни в ежедневието си.

Свалете и други забавни игри от сайта metatransapps.com.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
  • Няма подобни статии
PG

Автор: Srebrin

Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове